Descoperire pe o navă din Portul Constanța

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit, ascunse pe o navă sosită în Portul Constanța sub pavilion Sierra Leone, peste 6.000 pachete ţigări de contrabandă, pe care doi cetăţeni sirieni încercau să le introducă ilegal în România.

Miercuri, în jurul orei 02.30, în Portul Constanța, o echipă de control,  acționând în baza unei informaţii, a efectuat controlul specific asupra unei nave sub pavilion Sierra Leone, sosită din direcţia Kiato, Grecia.
În urma controlului efectuat asupra navei, au fost descoperite ascunse şi nedeclarate, în camera de control combustibil și în cabinele a doi cetățeni sirieni, în vârstă de 25, respectiv 21 de ani, peste 6000 de pachete cu ţigări.
Echipa de control a ridicat în vederea confiscării întreaga cantitate de ţigări, în valoare de aproximativ 42.000 lei, iar poliţiştii de frontieră au întocmit pe numele celor doi cetăţeni sirieni lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.
Confor comunicatului oficial al Gărzii de Coastă, cercetările continuă sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.
Redactor: Isabela Boantă

Cele mai Accesate Articole