Alegeri FRF. Răzvan Lucescu îl susține pe Ionuț Lupescu

Pe 18 aprilie vor fi organizate alegeri pentru șefia Federației Române de Fotbal.
Unul dintre candidații la acest post este fostul internațional Ionuț Lupescu. El este susținut de foarte mulți oameni din fotbalul românesc printre care Mircea Lucescu, Ilie Balaci sau Costel Gâlcă, dar și de antrenori străini cum este Sir Alex Ferguson.
Pe lista celor care consideră că Lupescu este persoana cea mai potrivită pentru a prelua șefia FRF se află și Răzvan Lucescu.
‘Fotbalul românesc are nevoie de Ionuţ Lupescu. Ionuţ a ştiut să-şi construiască o carieră excepţională de jucător de fotbal, prin muncă, seriozitate, inteligenţă. Ionuţ a ştiut să pornească la sfârşitul acestei cariere pe un alt drum, un drum care l-a adus în situaţia de a deveni un manager de succes. A fost managerul Federaţiei Române de Fotbal, într-o perioadă în care FRF a cunoscut poate cea mai eficientă perioadă din istorie, din punct de vedere financiar. Ulterior, a devenit director tehnic al UEFA, o funcţie pe care foarte mulţi o râvnesc. Fotbalul românesc are nevoie de personalitatea lui Ionuţ Lupescu, de cunoştinţele lui fotbalistice, de capacitatea lui managerială, de relaţiile pe care Ionuţ Lupescu şi le-a clădit în atâţia ani de fotbal, în atâţia ani în care a fost plecat peste hotare, în ţări cu o economie super dezvoltată. Fotbalul românesc are nevoie de o schimbare radicală şi Ionuţ Lupescu este cel care ştie să producă această schimbare. Să fim alături de el!’, este mesajul pe care l-a transmis antrenorul echipei PAOK Salonic, Răzvan Lucescu.
Actualul președinte al FRF, Răzvan Burleanu, este principalul contracandidat al lui Lupescu la alegerile din aprilie.
 

Cele mai Accesate Articole