Ziua mondială a teatrului la Casa de Cultură din Năvodari

Ziua mondială a teatrului, pentru Năvodari, a însemnat, sala de spectacol a Casei de Cultură plină la refuz de elevi de la cele trei școli generale, a însemnat aplauze și murmur de copii fericiți.

Ziua mondială a teatrului, la Năvodari, a însemnat, în primul rând o zi de bucurie pentru toți copiii orașului. Strânși în sala de spectacol de către doamnele învățătoare, i-au putut apaluda pe colegii lor mai mici, mai mari care și-au demonstrat talentul și dragostea pentru teatru în câteva scenete ale lui Caragiale.
Unde-s mulți puterea crește!..și mulți au fost și în această zi, Radu Dora- director Casa de Cultură, gazdă eveniment, Cazan Liliana-actriță, organizator eveniment, învățători. Din dragoste pentru copii, pentru cultură și valori, acești oameni și-au dat mâna și le-au oferit acestora o zi de neuitat, asta demonstrându-ne buna colaborare dintre instituții precum școala, casa de cultură, care au ca interes promovarea culturii în rândul tinerilor, în rândul societății. Spectacolul a avut loc în cadrul ”Săptămânii altfel”, pe care o au toate școlile și care a fost primită cu toată deschiderea și susținerea și de doamna Radu Dora, director Casa de Cultură, Năvodari.
Sursa: www.tvlitoral.ro/ziua-mondiala-a-teatrului-la-casa-de-cultura-din-navodari
Articolul Ziua mondială a teatrului la Casa de Cultură din Năvodari apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole