Paturi speciale intrate in dotarea Spitalului Județean de Urgență Constanța

Secția Anestezie si Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța a primit in dotare zece paturi speciale, concepute expres pentru pacienții aflați în stare critică.

In dotarea Secției de Anestezie si Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța au intrat zece paturi aparte, concepute special pentru pacienții aflați în stare critică. Cele zece paturi au fost achiziționate în cadrul unui program derulat de Ministerul Sănătății și Banca Mondială .

„În secția ATI sunt internate cele mai grave cazuri, pacienții de aici fiind imobilizați și, de cele mai multe ori, în stare critică. Noile paturi de la Terapie Intensivă respectă cerințele de îngrijire necesare pacientului critic, permit mobilizarea ușoară și rapidă a acestuia și previn apariția escarelor. Mai mult, dotările complexe vin în spijinul personalului, reducând efortul fizic depus în activitățile de îngrijire zilnică. Anul trecut, secția ATI din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța a fost dotată cu mai multe aparate EKG și defibrilatoare, achiziționate tot de către Ministerul Sănătății, prin Banca Mondială”, au precizat reprezentanții Spitalului Județean Constanța.

Redactor: Sondra Sandu

Cele mai Accesate Articole