Năvodari: Proiectele pentru beneficiarii Legii 15, disponibile la primărie

Beneficiarii terenurilor pe Legea 15/2003 de la Midia Sat pot vizualiza proiectele gratuite, care încă nu au fost publicate pe portalul primăriei Năvodari, la sediul instituției, la camera 14. Sunt trei proiecte pentru casă cu etaj și un proiect pentru o casă simplă.
Legea 15/2003 se referă la atribuirea de terenuri cu titlul gratuit pentru tinerii cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani pentru a-și construi locuințe.
Prezenta lege reglementează regimul atribuirii, la cerere, tinerilor cu vârstă cuprinsă între 18 si 35 de ani a unei suprafețe de teren, din terenurile aflate în domeniul privat al unităților administrativ-teritoriale, pentru construirea unei locuințe proprietate personală. Atribuirea terenului se face in folosință gratuită pe durata existenței locuinței proprietate personală, în limita suprafețelor disponibile, prin hotărâre a consiliului local al comunei, orașului, municipiului sau sectorului municipiului București în care este situat terenul.
Citește tot articolul AICI
Sursa: https://www.replicaonline.ro/navodari-proiectele-pentru-beneficiarii-legii-15-disponibile-la-primarie-350245/
Articolul Năvodari: Proiectele pentru beneficiarii Legii 15, disponibile la primărie apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole