Polițiștii din Năvodari au prins un tânăr de 17 ani, la volanul unui autoturism

Polițiștii de la Năvodari au depistat, ieri, un tânăr, de 17 ani care conducea un autoturism deși, minor fiind, nu avea dreptul de a se urca la volan.
Băiatul conducea pe raza orașului Ovidiu.
”La data de 29 martie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Năvodari au depistat un minor, de 17 ani, din localitatea Cobadin, judeţul Constanţa, care a condus un autoturism pe raza oraşului Ovidiu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, transmite IPJ Constanța.
Tot ieri, poliţiştii au depistat un tânăr, de 25 de ani, din localitatea Viişoara, judeţul Constanţa, care a condus un autoturism pe strada Spicului din localitate, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.
Poliţiştii au condus persoana în cauză la spital pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
De asemenea, la data de 29 martie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat, de 54 de ani, din localitatea Conacu, judeţul Constanţa, care a condus un autoturism pe raza localităţii Cobadin, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.
La data de 29 martie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat, de 50 de ani, din localitatea Valea Popii, judeţul Prahova, care a condus un autoturism pe DN 38, având suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.
În cauze, poliţiştii constănţeni au întocmit dosare penale.

Cele mai Accesate Articole