Sute de tricouri contrafăcute, descoperite de polițiștii de frontieră constănțeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă – Sectorul Poliţiei de Frontieră Ostrov au descoperit, ascunse într-un microbuz condus de un cetăţean moldovean,  3 00 de tricouri  inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute,   susceptibile a fi contrafăcute.
La sfârșitul săptămânii trecute, la Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov, judeţul Constanţa, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autovehicul marca Mercedes Benz, înmatriculat în Republica Moldova, cetățeanul moldovean C.M., în vârstă de 35 de ani.
În urma controlului efectuat asupra autovehiculului, poliţiştii de frontieră au descoperit ,  ascunse printre bagajele conducătorului auto,  300  de tricouri  ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.
Persoana în cauză a declarat că nu deține documente legale pentru bunurile descoperite şi intenţiona să le transporte în Republica Moldova.
Bunurile, în valoare de aproximativ  15.000 lei  dacă ar fi fost originale, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.
Sursa: Comunicat Garda de Coastă

Cele mai Accesate Articole