”The Empty Shop”, magazin deschis în scop umanitar

S-a deschis primul magazin gol din România, unde oamenii pot umple rafturile în loc să le golească. Clienții și vizitatorii mall-urilor sunt invitați să aducă hainele de care nu mai au nevoie,dar se află într-o stare bună, pentru a fi donate unor familii cu posibilități reduse. Punctul de colectare din Constanța este la centrul comercial aflat în apropierea Parcului Tăbăcăriei.

Constănțenii sunt invitați să dea o viață nouă hainelor pe care nu le mai poartă,donându-le celor care au nevoie de ele! Colectarea se realizează la mall-ul aflat în apropierea parcului Tăbăcăriei.În zona Info Desk a centrului comercial a fost amplasată o cutie albă, unde oamenii pot lăsa lucrurile de care nu mai au nevoie. Campania se desfășoară în perioada 6-18 aprilie.
The Empty Shop este un concept unic în România,gândit în scop umanitar. Este vorba despre un magazin cu rafturi goale deschis într-un centru commercial din București, unde clienții și vizitatorii mall-ului sunt invitați să aducă hainele pe care nu le mai poartă,pentru a fi donate unor familii cu posibilități reduse. Există puncte de colectare în mai multe orașe din țară, printre care se numără și Constanța.
Hainele donate vor fi
” Prin deschiderea The Empty Shop şi a celorlalte 12 puncte de colectare din mall-urile noastre din ţară ne-am propus să derulăm cea mai amplă campanie de strângere de haine: 20 de tone în două săptămâni. Zilnic, sute de mii de oameni trec pragul centrelor noastre comerciale din toată ţara, pentru cumpărături, în drum spre serviciu, pentru a lua masa sau pentru a se relaxa. Acum le lansăm şi o provocare: de a dărui în beneficiul persoanelor cu posibilităţi materiale reduse”, a declarat Corina Olteanu, PR Manager al companiei deținătoare a mall-ului în care este amplasat The Empty Shop.
Odată colectate, hainele vor fi sortate cu ajutorul a 50 de voluntari “Let`s do it, Romania”,apoi curățate și livrate unui număr de 1000 de familii din județele Maramureș, Neamț, Iași, Constanța, Târgu Jiu, Călărași și  Ialomița.
Redactor: Isabela Boantă

Cele mai Accesate Articole