Au început înscrierile pentru Maritime Summer University

Liga Studenților din Universitatea Maritimă Constanța anunță că au început înscrierile pentru ediția din acest an a Maritime Summer University, un eveniment amplu și interactiv, în cadrul căruia elevii de liceu vor afla tainele marinăriei.

Au început înscrierile pentru ediția din acest an a Maritime Summer University, eveniment organizat de Liga Studenților a Universității Maritime din Constanța,în plin sezon estival. În perioada 25 iulie-3 august, elevii din clasele a X-a și a XI-a din întreaga țară și nu numai, vor putea căpăta o perspectivă cât mai vastă asupra metodelor de predare, învățare și evaluare oferite de UMC. De asemenea, aceștia vor  avea posibilitatea să ia parte la  ateliere de lucru, competiții sportive, evenimente culturale şi multe alte activități specifice vieții universitare, concepute special pentru a le prezenta participanților frumusețea și unicitatea orașului în care ar urma să locuiască în perioada studiilor superioare.
Proiectul este la a IV-a ediție, iar datorită  succesului  de care s-a bucurat în anii anteriori, a devenit deja o  tradiție. Voluntarii din cadrul organizației studențești împreună cu foști participanți din edițiile anterioare, actuali studenți ai Universităţii Maritime din Constanța, sunt pregătiți să întâmpine participanții din acest an. Aceștia sunt dornici și nerăbdători să împărtășească cu elevii experiențele minunate pe care le-au trăit în studenție, învățând totodată tainele marinăriei de la cei mai buni.
Înscrierile se vor desfășura până la data de 25 iunie, păerioadă în care doritorii se pot înregiostra folosind formularul publicat pe pagina oficială de Facebook dedicată exclusiv proiectului:
www.facebook.com/maritimesummeruniversity .
Redactor: Isabela Boantă

Cele mai Accesate Articole