Video. Impact tragic în Teleorman. O persoană a murit, alte nouă au fost rănite

Un grav accident rutier a avut loc astăzi între localitățile Bujoreni și Drăgănești din județul Teleorman.
S-a produs o coliziue între un microbuz de transport persoane și un autoturism. 15 oameni au fost implicați în accident.
Autoritățile au activat planul roșu de intervenție.
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Teleorman a precizat că accidentul s-a produs după ce şoferul unui autoturism care circula pe DN 6 dinspre Bucureşti spre Alexandria a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu microbuzul.
În urma impactului, şoferul autoturismului și-a pierdut viața.
IGSU a anunțat că alți 9 omeni au fost răniți, fiind transportați la spital (3 la București – din care 1 cu elicopterul și 2 cu unitatea de terapie intensivă SMURD, iar 6 la spitalul din Alexandria).
Alte 5 persoane au refuzat transportul la spital.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = 'https://connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v2.12'; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));


#update Bilanț final accident TeleormanIn accident au fost implicate 15 persoane dintre care: – 1 decedat; – 9 ranite au fost transportate la spital (3 la Bucuresti – din care 1 cu elicopterul si 2 cu unitatea de terapie intensiva SMURD, iar 6 la spitalul din Alexandria).- 5 au refuzat transportul la spital;
Publicată de Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă pe 11 Aprilie 2018

 

Cele mai Accesate Articole