Video. Cetățean polonez prins la granițele României, cu 10 kg de cannabis

Poliţiştii de frontieră români şi bulgari au prins ieri, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, un bărbat din Polonia care avea în  mașină aproximativ 10 kg de canabis.
În data de 11.04.2018, în jurul orei 13.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în țară, călătorind cu un autoturism marca Dodge, înmatriculat în Polonia, un cetățean polonez, în vârstă de 45 de ani.
Acționând în baza unei analize de risc, echipa comună de control formată din polițiști de frontieră români și bulgari a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra autoturismului.
Astfel, polițiștii de frontieră au descoperit, în spatele scaunelor şi în roata de rezervă a autoturismului, 10 pachete, în greutate de aproximativ 1.000 grame fiecare, care conțineau o substanță vegetală de culoare verde închis, suspectă a fi canabis.
Cetățeanulm polonez a fost preluat de către autoritățile bulgare în vederea continuării cercetărilor și stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizarea acestora să fie luate măsurile legale ce se impun.
În urma cercetărilor preliminare efectuate de autorităţile bulgare, acestea au informat că a rezultat cantitatea totală de 10.340 grame, iar în urma testelor efectuate a rezultat că substanţa este canabis.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = 'https://connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v2.12'; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Peste zece kg de canabis descoperite la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat
Un cetățean polonez intenționa să intre în România, prin P.T.F. Calafat, cu zece kg de canabis ascunse în mașinăDetalii la https://bit.ly/2JCirXA
Publicată de Poliţia de Frontieră Română pe 12 Aprilie 2018

Cele mai Accesate Articole