”CELE DOUĂSPREZECE ÎNCUIETORI”, un roman al noii generații

Ștefan Ciocioi este un nume proaspăt în rândul scriitorilor, un om tânăr aflat în prima etapă a maturizării. El ne propune o scriere sinceră, profundă, ruptă din trăirea și simțirea unui individ născut și crescut în era vitezei, a tehnologiei avansate: ”CELE DOUĂSPREZECE ÎNCUIETORI”, un roman al noii generații.

Ștefan Ciocioi este un tânăr în vârstă de 22 de ani student la Facultatea Automatică de Calculatoare din cadrul Universității Politehnice București.De foarte mult timp el scrie. Pasionat de calculatoare, a ales ca printre alte utilizări să-l folosească și pentru a-și exprima gândurile, trăirile, simțirile în cel mai onest mod. Așa s-au scurs anii, s-au adunat rânduri multe de scrieri și s-a născut o pasiune care spune el izvorăște dintr-un har pentru că sunt momente în care o bogată inspirație îl luminează fără să depună nici un efort. Zilele trecute a avut loc lansarea primei sale cărți, un prim volum, parte dintr-o trilogie, intitulat ”Cele douăsprezece încuietori”.
Lansarea a avut loc în cadrul unui eveniment de foarte mult bun gust și asta în mare parte se datorează spațiului care a fost gazdă, o librărie nouă și foarte frumoasă din Constanța.
Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Zarif Armanbet

Cele mai Accesate Articole