Accident aviatic în SUA: 1 mort și 7 răniți

Pasagerii unui avion de tip Boeing 737, ce efectua cursa New York – Dallas, au trăit clipe de groază. Coșmarul petrecut la bordul aeronavei a provocat decesul unei persoane și rănirea altor șapte.

Momente de teroare s-au derulat la bordul unei aeronave ce efectua un zbor pe ruta New York – Dallas. În timpul cursei, unul dintre motoare s-a defectat, fragmentele de metal rezultate în urma avarierii spărgând geamul avionului. Aripile și fuselajul aparatului de zbor au fost, de asemenea, deteriorate. Secțiunile din motor, care au ajuns în interiorul aeronavei, au provocat rănirea gravă a unei pasagere, presiunea exterioară atrăgând-o în afara cabinei. Leziunile suferite de aceasta au fost fatale, cauzând în cele din urmă decesul femeii.
”Prin geamul spart al avionului, presiunea negativă a scos trupul femeii în afara cabinei aeronavei. Oameni minunați au sărit în ajutorul ei și au adus-o pe femeie în interiorul avionului, apoi au așezat-o pe podea și au efectuat manevrele de resuscitare. Pot să vă spun că pasagera a suferit răni semnificative.”
Alte șapte persoane au necesitat îngrijiri medicale, în urma groaznicului eveniment.
Incidentul a determinat schimbarea traiectoriei de deplasare a aparatului de zbor, avionul aterizând de urgență pe aeroportul din Philadelphia.
Cazul a fost preluat de autoritățile aviatice, care au deschis o anchetă.
Aeronava ce decolase de pe aeroportul La Guardia, din New York, avea la bord 143 de pasageri și 5 membri ai echipajului.
Redactor: Mihaela Țânțaru

Cele mai Accesate Articole