Încep preselecțiile pentru ”Festivalul Mamaia Copiilor”

În această lună au loc preselecțiile pentru Festivalul Național de Creație și Interpretare Mamaia Copiilor. În Constanța, proba va avea loc pe data de 29 aprilie și se va desfășura la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Au început preselecțiile pentru Festivalul Național de Creație și Interpretare Mamaia Copiilor. Etapa zonală de preselecție pentru Secţiunea de Interpretare se va desfăşura în opt oraşe din ţară. Doritorii se pot înscrie online, pe site-ul festivalului. În Constanța, preselecția va avea loc pe 29 aprilie, la ora 11.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor.
La secțiunea de interpretare soliști individuali, pot participa copii cu vârste cuprinse între 4 și 17 ani. În cadrul preselecției zonale, concurenții individuali vor prezenta două melodii de muzică ușoară românească pe suport CD audio. O melodie la alegere va fi interpretată integral, iar a doua numai o strofă și refren.
Selecția pentru Secţiunea interpretare SHOW se va face pe baza DVD-urilor transmise de concurenţi. DVD-ul trebuie să conţină momentul artistic propus de concurent pentru finala mare. Spectacolul poate fi susținut de 1 până la 12 interpreți.
Pentru Secţiunea de Creaţie se prezintă melodii în primă audiţie, realizate de creatori profesionişti sau amatori.
Festivalul se va desfășura în perioada 7-14 iulie. Toate detaliile legate de înscriere și desfășurarea festivalului pot fi consultate pe site-ul oficial al evenimentului.
Redactor: Isabela Boantă

Cele mai Accesate Articole