Concursul „DANSĂM PENTRU SĂNĂTATE”

Sâmbătă va avea loc ediția a IV-a a concursului de majorete și gimnastică aerobică „DANSĂM PENTRU SĂNĂTATE”. Evenimentul este organizat de Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Constanța și se va desfășura la Academia Națională „Mircea cel Bătrân”.

Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Constanța organizează ediția a IV-a a concursului de majorete și gimnastică aerobică „DANSĂM PENTRU SĂNĂTATE”. Evenimentul se va desfășura sâmbătă, între orele 10.00-13.00, la Academia Națională „Mircea cel Bătrân” din Constanța. Activitatea face parte din proiectul „INVITAȚIE LA SĂNĂTATE”, ale cărui obiective sunt dezvoltarea comportamentelor prosociale și de sănătate ale elevilor, prin implicarea acestora în activități de consiliere, competiții sportive și artistice. Astfel, se dorește o mai bună integrare a celor mici în grupul de clasă și prevenirea situațiilor de risc. În activitățile proiectului au fost implicați elevi din 65 unități de învățământ din 16 județe, printre care se numără și Constanța.
Între cele 2 secțiuni ale concursului vor fi prezentate 11 momente artistice constând în interpretare vocală și instrumentală, dans- tango, rumba, vals vienez, jive, gimnastică aerobică, monolog și  scenete.
Redactor: Isabela Boantă

Cele mai Accesate Articole