Cel mai puternic om din România, la Strongman Mamaia

S-a stabilit data pentru ediția din acest an a competiției Strongman Mamaia, în cadrul căreia va fi desemnat cel mai puternic om din România. Evenimentul va avea loc pe data de 4 august, în Piațeta Perla din stațiunea de la malul mării.

S-a stabilit data pentru o competiție unică în România, care se va desfășura la malul mării. Și anul acesta, oameni din toată țara vor concura pentru a-și demonstra puterea în cadrul evenimentului Strongman Mamaia.
Organizatorii evenimentului s-au apucat deja de treabă și ne asigură că va fi o ediție incendiară și plină de surprize, cu invitați renumiți și concursuri interactive pentru public.
Anul trecut, doar 5 concurenți s-au încumetat să participe la competiție, probele fiind extrem de dificile.

„Conceptul acestei competiții este acela de a desemna cel mai puternic om din România, prin 5 probe de forță care au un grad de dificultate ridicat față de cele care se mai văd prin celelalte competiții naționale. Intenția acestei competiții este aceea de a pregăti sportivii români pentru nivelul competițional internațional, unde greutățile din probe au crescut considerabil“, au declarat organizatorii concursului.

Printre probele de anul trecut s-au numărat îndreptări cu mașina, împinsul bușteanului și gantera gigant.
Ediția din acest an a evenimentului va avea loc pe data de 4 august, în Piațeta Perla din stațiunea Mamaia.
Redactor: Isabela Boantă

Cele mai Accesate Articole