Tânăr înarmat cu o sabie, prins în Centrul Vechi al Bucureștiului

Mai mulți bucureșteni au intrat în panică, după ce au văzut un bărbat înarmat cu o sabie lungă de un metru, în centrul vechi al orașului, pe strada Lipscani. Individul a declarat că era supărat pe fosta soacră și voia să o pedepsească.

Imagini neobișnuite în centrul vechi al capitalei! Un bărbat înarmat cu o sabie lungă de un metru s-a plimbat nestingherit, pe strada Lipscani. Arma albă i-a speriat pe trecători.  Individul a fost observat de către o patrulă de Ordine Publică din cadrul Poliției Locale a Municipiului București. Era agitat și învârtea în mâini o sabie. Incidentul a avut loc  aproape de miezul nopții, în Piața Roma.
Polițiștii l-au urmărit pe tânărul în vârstă de 31 de ani, iar acesta a fost interceptat pe strada Lipscani. Individul i-a amenințat și i-a înjurat pe agenți, însă polițiștii l-au imobilizat pe tânăr și l-au pus la pământ, capturându-i arma albă. După ce a fost încătușat, bărbatul a fost transportat la secția Poliției Locale pentru a fi identificat. Potrivit anchetatorilor, bărbatul a declarat că era supărat pe mama fostei sale concubine și voia să o pedepsească.
Redactor: Isabela Boantă

Cele mai Accesate Articole