Gala Sporturilor de Contact „OSS FIGHTERS” la Constanța

Sala Sporturilor din Constanța a găzduit prima gală din calendarul anual de evenimente OSS Fighters. Organizată sub egida Federației Române de Kempo, gala a cuprins partide spectaculoase pe regulament de K1, și s-a bucurat de un succes deosebit.

Prima ediţie a Galei OSS Fighters, desfăşurată vineri seară, în Sala Sporturilor din Constanța, după reguli de K1, a oferit iubitorilor sporturilor de contact mai multe partide încheiate înainte de limită, fiind consemnate opt Knock Out-uri în cele 18 întâlniri.
Lupta pentru centura mondială WKF de la categoria 88,2 kg, a fost concluzionată rapid de către constănțeanul Costin Mincu, care l-a întâlnit în luptă pe ungurul Tibor Varga. La categoria + 95 kg, Marian Rusu a câștigat lupta împotriva englezului Jan Lysak cu minim de efort. Daniel Pattvean a câştigat piramida de 8 la categoria 75 de kg, după trei victorii la decizie, iar în Main Event-ul de la categoria 96 kg, Bogdan Stoica l-a învins pe lituanianul Mantas Rimdeika.
Gala organizată de Clubul Sportiv OSS din Constanţa, sub egida Federaţiei Române de Kempo, a fost urmărită cu interes de preşedintele WKF, Fritz Exenberger, dar şi de Mihai Stoica, directorul sportiv al formaţiei FCSB. A doua ediţie a galei OSS Fighters se va desfăşura în luna august, în Piaţeta Casino din Mamaia.
Redactor: Zarif Armanbet

Cele mai Accesate Articole