SC RAJA SA între primele 1000 de companii din țară

SC RAJA SA Constanța a invitat reprezentanții presei locale pentru a putea prezenta, prin prisma acestui instrument, întregii societăți civile și în special abonaților, problematica dezvoltării generale a companiei.

Aflată în ultimii 15 ani pe un puternic trend ascendent, atât pe verticală cât și pe orizontală, domnul Felix Stoe, în calitatea sa de director al companiei a avut bucuria și mândria de a prezenta confirmările muncii echipei Raja, certificate de unul dintre cei mai importanți barometrii financiari: Ziarul Financiar cu spijinul Deloitte, care este al șaselea agent economic din Statele Unite ale Americii. În urma auditului realizat de aceștia, compania SC RAJA SA, s-a clasat printre primele 1000 cele mai mari companii din România, mai exact pe locul 454.
Pentru a păstra ștecheta ridicată, în luna mai a anului curent urmează a fi semnat contractul de finanțare al Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în aria de operare RAJA.
Unul dintre secretele reușitei companiei RAJA este faptul că prin oamenii muncitori cu care s-a înconjurat încearcă să se gospodărească cît de mult se poate singură, astfel încât pachetul oferit consumatorilor să fie de cea mai bună calitate.
În acest sens RAJA SA pune la dispoziția abonaților săi platforma on line ”Contul meu”. Este vorba despre un serviciu ” Cont Client” complet, sigur și ușor de utilizat 24 de h din 24, 7 zile din 7. Prin acest cont, abonații, indiferent de calitatea juridică au acces la informații despre facturile emise, ultimele plăți procesate sau consumul de apă.
A fost o prezentare amplă, realizată cu multă răbdare și calm de domnul Felix Stroe, astfel încât toată lumea să poată înțelege dimensiunea muncii  depusă la SC RAJA SA și concretizată prin investiții totale de aproape 1 miliard de euro.
Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Zarif Armanbet

Cele mai Accesate Articole