Vizita ministrului MAI, Carmen Dan

Ministrul afacerilor interne însoțită de secretarii de stat Raed Arafat și Nucu Marin a ajuns într-o vizită de lucru pe litoralul Mării Negre. Carmen Dan a verificat gradul de pregătire al structurilor MAI pentru asigurarea climatului de ordine publică și a intervenției în situații de urgență pe timpul vacanței de 1 Mai și a sezonului estival.

Sosirea ministrului afacerilor de interne, Carmen Dan la malul Mării Negre a consituit o vizită de lucru neanunțată tocmai pentru a putea vedea la fața locului gradul de pregătire al structurilor MAI cu ocazia vacanței de 1 Mai și mai departe a întregului sezon estival fără pregătiri speciale pentru a scoate în evidență acest lucru.
Ministrul a fost însoțit în acestă vizită de secretarii de stat ai MAI, Raed Arafat și Nucu Marin.
Demersul de luare la cunoștință a strategiei de asigurare a ordinii publice a debutat cu o ședință operativă la nivelul Instituției Prefectului Județului Constanța. Următorul pas la constituit o trecere în revistă a unei părți din tehnica structurilor MAI implicate în gestionarea ordinii și siguranței publice.
O îngrijoare deosebită pe care a subliniat-o doamna ministru se referă la consumul de droguri, o realitate tot mai prezentă în societatea noastră și în special în rândul tinerilor, principalii oaspeți așteptați pe litoralul românesc.
Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Zarif Armanbet

Cele mai Accesate Articole