1 Mai la Năvodari

1 Mai pentru năvodăreni a însemnat o ocazie mult așteptată tot anul pentru a ieși în natură, la iarbă verde și de a petrece alături de cei dragi la Serbarea Câmpenească. Este un obicei devenit tradiție, intrat în viața comunității acum aproximativ 18 ani și de atunci este serbat cu multă bucurie și voie bună.

Serbarea Câmpenească reprezintă pentru năvodăreni o ocazie de a se întâlni la un loc toată comunitatea de la mic la mare și de a petrece cu mici, bere, muzică de petrecere, dans și voie bună.
Și în acest an lucrurile nu au făcut nici o excepție. Începând cu primele ore ale zilei oamenii au început să coboare din oraș, pe jos sau cu mașinile înspre tabăra Năvodari acolo unde a fost organizat evenimentul.
Sărbatoarea nu a fost lipsită nici de surprize. Frații noștrii de peste Prut, din Basarabia și-au făcut apariția cu un gând de iubire și de unire care să ne facă mai puternici. Popasul face parte dintr-un demers ce a cuprins toată țara și în care acești tineri mărinimoși încearcă să strângă cât mai multe semnături astfel încât să putem fi unii și aceiași.
Gândul și inițiativa lor reprezintă un deziderat comun pentru noi toți, lucru mai mult decât vizibil din felul în care au fost întâmpinați.
Sursa: http://www.tvlitoral.ro/1-mai-la-navodari-2/
Articolul 1 Mai la Năvodari apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole