Se oprește apa în Constanța

SC RAJA SA este nevoită să sisteze furnizarea apei potabile în Constanța astăzi și mâine, în intervalul orar 8.00-18.00. Ce zone sunt afectate, aflați în continuare.

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a conductei de distribuție apă potabilă  din subsolul blocului MV2, situat pe strada Mircea cel Bătrân, din municipiul Constanța, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile miercuri, în intervalul orar 08,00 – 18,00.
Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii arondați Punctului Termic 40 –  blocurile MV1, MV3, RM, MK1 și MK2 de pe strada Mircea cel Bătrân.
RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile și joi, în intervalul orar 08,00 – 18,00, pe aleea Daliei, din municipiul Constanța, tot pentru lucrări de înlocuire a conductei de distribuție apă potabilă din subsolul blocului L118.  Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii arondați Punctului Termic 76 – blocurile L115B, L117 și L119 de pe aleea Daliei.
Reprezentanții RAJA SA își cer scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigură că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, toţi consumatorii sunt rugați să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.
Redactor: Isabela Boantă

Cele mai Accesate Articole