Programul ”Litoralul pentru toți” a început

A început programul ”Litoralul pentru toți”, ofertă destinată celor care doresc să petreacă o vacanță la malul mării, cu bani puțini. În ce perioadă se aplică prețurile reduse, aflați în continuare.

Prețurile pe litoralul românesc vor fi mult mai mici decât până acum, în perioada următoare. Românii care doresc o vacanță ieftină, pot opta pentru programul ”Litoralul pentru toți”. Prețurile scăzute sunt valabile în extrasezon, în perioada 3 mai-14 iunie și 1 septembrie – 15 octombrie. Durata sejurului este de minim 5 nopti de cazare, iar doritorii pot opta pentru hoteluri de 2, 3 si 4 stele.  În această lună, prețurile variază între 159 lei și 605 lei pentru un sejur de șase nopți, în funcție de gradul de confort al unității de cazare.
O noapte de cazare la un hotel două stele în Eforie Nord costă 65 de lei. Există oferte de nerefuzat și în stațiunea de lux Mamaia, unde o cameră dublă la un hotel de 3 stele costă 80 de lei pe noapte.
Pentru o ofertă în regim de ultra all inclusive, la un hotel de 4 stele, turiștii plătesc 460 de lei pentru 6 nopți. Gradul de rezervare pentru lunile mai și iunie este de aproximativ 40%. În program, sunt înscrise 26 de hoteluri, din Mamaia, Eforie, Neptun, Olimp, Venus, Jupiter şi Saturn.
Redactor: Isabela Boantă

Cele mai Accesate Articole