”Ieri…Azi…Mâine…mereu…FILMIC”

”Ieri…Azi…Mâine…mereu…FILMIC” , astăzi la a 11-a ediție, ne demonstrează că perseverența, credința, te poate duce pe cele mai înalte culmi. Cu misiunea de a promova diversitatea viziunilor și ideilor tinerilor de azi prin intermediul liceenilor pasionați de film, și-a primit confirmarea de festival emblematic  prin participarea doamnei Irina Margareta Nistor în calitate de președinte onorific al juriului.

 ”Ieri…Azi…Mâine…mereu…FILMIC” ,se află astăzi la cea de-a  11-a ediție. Aflată sub coordonarea doamnei Crețu Angelica, manifestarea se bucură de un succes din ce în ce mai mare.
Cu misiunea de a promova diversitatea viziunilor și ideilor tinerilor de azi prin intermediul liceenilor pasionați de film, și-a primit confirmarea de festival emblematic  prin participarea doamnei Irina Margareta Nistor în calitate de președinte onorific al juriului.
Marele castigator al acestei ediții a fost desemnat filmul ”Oglinda vremurilor” cu premiul I și premiul pentru cea mai bună actriță-Cosmina Spânoche.
”Ieri…Azi…Mâine…mereu…FILMIC” , ne demonstrează că perseverența, credința, te poate duce pe cele mai înalte culmi.
Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Zarif Armanbet

Cele mai Accesate Articole