Scene incredibile în fața unei școli din Brazilia

Imagini incredibile în fața unei școli private din Sao Paulo! O mamă a împușcat mortal un atacator care voia să jefuiască un grup de copii aflați alături de părinții lor, iar întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere. Vă avertizăm, urmează imagini care vă pot afecta emoțional.

Un bărbat înarmat care încerca să jefuiască copiii din fața unei școli a fost împușcat mortal de o mamă.Incidentul a avut loc în fața unei instituții de învățământ private din Sao Paulo, Brazilia.
Atacatorul, în vârstă de 21 de ani, s-a apropiat de un grup de copii aflați alături de părinții lor și a îndreptat o armă spre ei. O polițistă în vârstă de 42 de ani, aflată în timpul liber dar cu arma din dotare la purtător, a observat scena și a acționat imediat. Femeia este mama a două fete, în vârstă de 2 și 7 ani. Aceasta se afla fața instituției de învățământ, așteptând ca porțile să se deschidă pentru a participa la petrecere de Ziua Mamei.
Polițista este considerată un erou pentru actul său de curaj și a fost decorată într-o ceremonie oficiată de guvernatorul Sao Paulo, Marcio Franca.
Redactor: Isabela Boantă
 

Cele mai Accesate Articole