CFR reintroduce trenurile spre Grecia și Turcia

CFR Călători va reintroduce trenurile către Salonic și Istanbul, începând din acestă vară. Aceste rute vor fi disponibile în perioada iunie-octombrie. Trenul către Turcia va circula zilnic, iar cel spre Grecia va avea plecarea o dată pe săptămână.

CFR Călători reintroduce trenurile spre Grecia și Turcia. Astfel, începând din luna iunie, pasionații de călătorii pot opta pentru  legături directe de la Bucureşti  către  Salonic, Halkali – Istanbul, Sofia şi retur.Trenul către Turcia va circula zilnic în perioada 3 iunie-1 octombrie şi va avea în compunere un vagon cuşetă cu 4 locuri în cabină. Acesta va pleca din stația Bucureşti la ora 12:45 şi va sosi în stația Halkali a doua zi, la ora 7:40.  Biletul spre Istanbul costă aproximativ 54 de euro, iar  preţurile pot varia în funcţie de cursul valutar.
Pasagerii care doresc să ajungă cu trenul în Grecia în perioada 1 iunie – 1 octombrie  vor putea călători între Bucureşti Nord – Salonic şi retur o dată pe săptămână. Plecarea va avea loc în fiecare  vineri la ora 12:45 din Bucureşti,  cu sosire în Salonic sâmbăta la ora 6:30. Întoarcerea se face duminica, iar plecarea din staţia Salonic este programată la ora 23:10, cu sosire în staţia Bucureşti Nord luni, la ora 19:00.Un bilet de călătorie dus Bucureşti – Salonic costă aproximativ 45 euro la vagon clasa a 2-a, 56 euro la vagon cuşetă de şase locuri şi 62 euro la vagon cuşetă de patru locuri.
Trenul care circulă spre Sofia pleacă zilnic la ora 12:45 şi ajunge la 22:30. Un bilet de călătorie dus costă aproximativ 30 euro la clasa a 2-a. De la Sofia, plecarea este la 9:20 şi sosirea în staţia Bucureşti Nord la ora 19:00.Biletele de călătorie pot fi achiziţionate din staţiile şi agenţiile CFR Călători deschise traficului internaţional.
Redactor: Isabela Boantă

Cele mai Accesate Articole