Europa de Est 2018 „Dăm sens fiecărei picături de apă”

Asociația Română a Apei a organizat Forumul Regional al Apei Dunăre – Europa de Est 2018. Evenimentul a reunit oficialități importante precum Felix Stroe, Rovana Plumb și Dan Lucian Vlădescu. Totodată, în cadrul expoziției furnizorii de echipamente și tehnologii dedicate apei s-au întâlnit față în față cu utilizatorii acestora , putând astfel să-și promoveze eficient cele mai noi produse.

Forumul Regional al Apei Dunăre-Europa de Est și-a deschis sesiunea de lucrări în ziua de 14 mai, cu durată până la data de 16 ale aceleiași luni. Desfășurat sub egida Asociației Române a Apei, președinte Felix Stroe, cu denumirea generică ExpoApa 2018, s-a aflat la cea de-a 20-a ediție.
Cu lozinca „dăm sens fiecărei picături de apă”, evenimentul caută să aducă în atenția participanților informații de cea mai mare actualitate privind evoluția și dezvoltarea în primul rând a sectorului apei în România, dar și din țările din regiune.
Un rol foarte important în dezvoltarea  acestui sector vital o reprezintă facultățile de profil, studenții care se formează în viitorii specialiști.
Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Zarif Armanbet

Cele mai Accesate Articole