17 mai, zi de sărbătoare pentru năvodăreni

Năvodariul va îmbrăca veșminte de sărbătoare, joi, 17 mai, când vor fi serbate „Înălțarea domnului” și  „Ziua eroilor”. Evenimentul organizat de școala gimnazială „George Enescu”, va avea loc la troița din centrul orașului și va fi animat de participarea extraordinară a mai multor artiști dobrogeni îndrăgiți.

„Ziua eroilor” , „Înălțarea Domnului”, pomenite în calendarul creștin-ortodox în ziua de 17 mai sunt sărbători de mare însemnătate pentru poporul nostru. Pentru a marca cum se cuvine această dată, școala gimnazială „George Enescu” din Năvodari a organizat un mare eveniment religios-cultural-artistic. Prin coordonarea doamnei profesor Iulia Sandu, Năvodariul va îmbrăca straie de sărbătoare și va începe slujba pentru mărirea sărbătorii „Înălțarea Domnului” și comemorarea eroilor neamului începând cu orele 12, la troița din centrul orașului.
Momentele de deschidere spirituală, de rememorare a iubirii de țară și a vitejiei eroilor vor fi urmate de programe artistice asigurate de artiștii: Denisa Ștefania Lucan, Liliana Cornilă, Cristi Proca, Ionela Maricaș, Nicoleta Rodica Stoian, Nicu Atanase, Gabriela Nistorescu, Ciprian Savin.
Prezentatorul evenimentului va fi Ramona Crângașu.
Redactor: Sondra Sandu

Cele mai Accesate Articole