Zi cu zâmbete venită din grijă și generozitate

O zi frumoasă a fost și pentru copiii de la Centrul de Zi pentru copii și persoane în vârstă din Năvodari. Pentru ei a fost organizată o excursie de către Primăria Năvodari și sponsorizată de Rompetrol Rafinare.

Ziua de 16 mai a fost o zi cu zâmbete și bucurie pentru 70 de copii și bătrâni de la Centrul de Zi pentru copii și persoane în vârstă din Năvodari, persoane cu situație materială și familială dificilă care s-au bucurat de o excursie la Tulcea. Această acțiune frumoasă a fost organizată de către Primăria Năvodari și sponsorizată de Rompetrol Rafinare, colosul care veghează asupra orașului nostru. Din partea rafinăriei au fost puse la dispoziție două autocare și combustibilul necesar transportului.
Una dintre frumusețile caracteristice unei creșteri de durată și de mare calitate, precum cea a Rompetrol Rafinare este aceea că poți dărui celor mai mici, aflați la început de drum și celor mai puțin norocoși. Și nimic nu este mai frumos decât să dăruiești și pe de altă parte să te simți protejat de una din cele mai moderne complexe industriale din SE Europei. Așa se nasc trăsăturile de calitate: grija, generozitatea și recunoștința care ne ajută pe toți să creștem durabil și în interior și la exterior.
Redactor: Sondra Sandu

Cele mai Accesate Articole