SetSail Black Sea International Regatta – Mangalia

Mangalia este zilele acestea gazda competiției de vele SetSail Black Sea International Regatta. Amatorii de acest gen de spectacol, constănțeni sau turiști pot admira competiția de pe faleza Mangalia sau plajele stațiunilor cu deschidere la Marea Neagră dintre Mangalia și Eforie Nord.

Mangalia este gazda competiției de vele SetSail Black Sea International Regatta. Pentru aceast concurs-spectacol s-au înscris peste 30 de ambarcațiuni cu vele care au deschis, joi, 17 mai, sezonul competițional de offshore (bărci mari). SetSail Black Sea International Regatta este prima regattă de bărci mari din acest an. Manifestarea este organizată sub egida Federației Romne de Yachting, are o durată de patru zile și un traseu îndrăzneț ca lungime, competiția reprezentând o provocare pentru concurenți.
Primul start s-a dat vineri, 18 mai când au  fost programate două curse lungi, pe traseul Mangalia – Eforie Nord și retur.
În zilele sfârșitului de săptămână sunt programate șase curse, mai scurte, în apropierea portului Mangalia.
Toți cei care doresc să urmărească un spectacol de vele pe mare pot admira competiția de pe faleza Mangalia sau plajele stațiunilor cu deschidere la Marea Neagră dintre Mangalia și Eforie Nord.
Redactor: Sondra Sandu

Cele mai Accesate Articole