„Frumoasa și Bestia”, premieră absolută

Prim-solistul Teatrului Național de Operă și Balet Oleg Danovski, Horațiu Cherecheș, ne așteaptă acum în calitate de coregraf al unei premiere atât pentru Constanța cât și pentru România. Este vorba despre spectacolul de balet „Frumoasa și Bestia”, ce va fi pus în scenă de unii dintre cei mai buni balerini din țară.

Constanța a început să freamăte de un elan creator. Tot mai multe evenimente culturale cu statut de premieră națională se întâmplă aici, pe malul Mării Negre. Un eveniment uriaș pentru lumea culturală românească va avea loc în data de 10 iunie când va fi pus în scenă spectacolul de balet „Frumoasa și Bestia”, pentru prima dată pe vreo scenă românească, deci vorbim despre o premieră absolută, aici la Constanța.
Am avut parte de o experiență cu totul aparte, care ne-a transmis o emoție cu totul deosebită. Am avut ocazia să luăm parte la repetițiile pentru acest show. Am văzut concentrare absolută, multă sudoare, foarte multă muncă, simplitate, frumusețe, curățenie, expresivitate, toate nuanțele vieții exprimate în cel mai onest mod, dezbrăcate de orice fel de mască.
Irina Ganea Mihaiu interpretează rolul Frumoasei, Bogdan Bârsănescu este Bestia, iar Adrian Mihaiu este prințul.
Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Zarif Armanbet

Cele mai Accesate Articole