Cei mici în vizită la redacția LTV

Ce poate fi mai frumos ca ceea ce faci în munca de zi cu zi să fie un exemplu pentru cei mici, să ai ocazia să-i vezi venind cu drag, cu emoție și interes către locul în care îți aduci contribuția ta pentru societate. Colectivul nostru, colectivul Litoral TV s-a bucurat de o astfel de vizită din partea prichindeilor de la grădinița „Peștișorul de Aur”.

Locul de muncă, pentru fiecare în parte este un loc comun, bineștiut, loc în care lucrurile se desfășoară după un ritm deja cunoscut, fără prea multă emoție. Lucrurile intră într-o cu totul altă lumină când vin copiii și invadează încăperile cu lumina lor, cu energia lor, cu entuziasmul lor. Atunci ne fac să ne simțim mari, la modul importanți, cu responsabilități importante, chiar și dacă sunt comune, lucru care ne obligă, ne obligă să fim exemple în tot ceea ce facem.
Așa ne-au făcut ziua copiii de la grădinița „Peștișorul de Aur”, mai exact grupa mare, cu numele „Mica sirenă” coordonată de doamna profesor învățător preșcolar Adela Spilcea. A fost alegerea lor pentru școala altfel și sub proiectul „Farmecul mării și al copilăriei” să învețe cum să facă un reportaj despre mare chiar la locul faptei.
Așa că Fabian și-a intrat serios în rol și a fost reporter.
Ema, Maria, Rafael au experimentat ce înseamnă să pui voce pe text.
Sorin, Raul au făcut cunoștință cu pupitrul de știri, cu toții fermecați de această lume, de lumea reflectoarelor.
Mulțumim copii pentru această zi minunată și pentru că ne aduceți aminte cât de importanți suntem, cât de importantă este misiunea noastră.
Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Zarif Armanbet

Cele mai Accesate Articole