Mesaj emoționant al MAI

Ministerul de Interne a transmis, azi, un mesaj către toți șoferii de mijloace de transport în comun după accidentul grav petrecut în Ungaria, în urma căruia 9 români au murit. Reprezentanții MAI le transmit acestora să țină cont că nu sunt singurii participanți la trafic.


„O șosea din Ungaria… un șofer în live pe facebook… 9 persoane decedate… mai mulți copii orfani! STOP! E prea mult… demult este prea mult! Dragi prieteni, dacă vă aflați într-un mijloc de transport în comun și vedeți că șoferul folosește telefonul mobil, nefiind atent la drum și punându-vă în pericol viața, luați atitudine! Și dacă nu înțelege, sunați la 112… până la urmă este vorba  de viața dumneavoastră!”, se arată în mesajul postat miercuri pe pagina oficială de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne.

Finalul mesajului este îndreptat către toți cei care efectuează activități de transport în comun, indiferent de natura lor, interne sau internaționale.

„Pentru voi cei care conduceți mijloace de transport în comun (autocare, microbuze, taxiuri etc), înțelegeți că aveți în responsabilitate și viața noastră… dacă la a voastră nu țineți! Și nu uitați: nu sunteți singurii participanți la trafic, iar șoselele nu vă aparțin! Teribilismul vostru poate face ca această imagine să fie ultima amintire a familiei despre voi! ÎNȚELEGEȚI ODATĂ PENTRU TOTDEAUNA!”, se mai arată în mesaj.

Nouă români au murit, marți seara, în urma coliziunii între un microbuz înmatriculat în județul Mureș și un camion, Ungaria. Românii se întorceau din Slovenia, unde munceau în agricultură. 17 copii au rămas orfani în urma accidentului din Ungaria.
Redactor: Cristina Niță

Cele mai Accesate Articole