Anna Lesko va concerta la Mangalia pentru absolvenții de liceu

Primăria Municipiului Mangalia va organiza un spectacol artistic dedicat tuturor elevilor care finalizează cursurile claselor a XII-a, la instituțiile de învățământ din localitate.

Intitulat sugestiv ”Balul Absolventului”, evenimentul va avea loc, maine. pe scena exterioară a Casei de Cultură. Invitatul special al manifestării artistice va fi îndrăgita interpretă Anna Lesko, care va încânta audiența cu melodii cunoscute. Pe aceeași scenă, vor susține recitaluri mai mulți artiști locali, iar reprezentanții administrației publice vor oferi absolvenților de liceu, diplome de cetățen major al orașului.

”Pe această cale, urez tuturor tinerilor orașului mult succes în examenele care îi așteptă și pe care, cu siguranță, le vor trece cu bine. Aceasta este o primă etapă din viața de cetățean major, dar urmează cel mai probabil o alta și mai frumoasă, aceea de student. În calitate de primar al Mangaliei, voi susține în continuare actul de învățământ și voi încuraja absolvenții de liceu să urmeze cursurile unor facultăți de prestigiu”, a precizat primarul Mangaliei, Radu Cristian.

Redactor: Cristina Niță

Cele mai Accesate Articole