Eco-Școala Gimnazială „Grigore Moisil” Năvodari

Înscrisă în programul mondial „ECO-SCHOOLS”, școala gimnazială „Grigore Moisil” din Năvodari, a primit pentru a șasea oară consecutiv Steagul Verde, simbol primit de școlile care implementează cu succes programul eco recunoscut la nivel mondial.

Școala gimnazială „Grigore Moisil” din Năvodari și-a câștigat pe bună dreptate statutul de școală eco recunoscută pe plan mondial după o muncă susținută, începută acum 12 ani. Prima recunoaștere a venit în anul 2008 și de atunci la fiecare doi ani o comisie formată din reprezentanți ai Coordonatorului Național al Programului Eco-Școală-Centrul Carpato-Danubian de Geoecologie, un reprezentant al Agenției pentru Protecția Mediului și un reprezentant al Inspectoratului Școlar Județean evaluează rezultatele școlii în această direcție.
Succesul obținut nu poate fi decât al unei echipe. În acest caz învățători, profesori, copii și părinți, conducerea școlii, cu toții implicați trup și suflet în toate activitățile specifice. Între aceștia motorul acestui amplu proiect este doamna profesor înv. primar Vasilica Mitu. Prof. Ligia Mangri și prof. înv. primar Georgeta Muscoi au fost alături de doamna învățătoare Mitu coordonatorii de program pentru anii școlari 2016-2017/2017-2018
Succesul școlii „Grigore Moisil” reprezintă pentru noi toți un motiv să ne mândrim că suntem năvodăreni, lucru care ne onorează și ne obligă .
Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Zarif Armanbet

Cele mai Accesate Articole