O abordare inteligentă pentru o viață mai bună

O întâlnire foarte interesantă a avut loc la Sala Senatului din cadrul Universității Ovidius. Oameni de specialitate din domeniul energiei termice au tras un semnal de alarmă asupra efectelor pe care îl au diferitele sisteme de generare a căldurii  asupra vieții noastre sub mai multe aspecte.

Sala Senatului din cadrul Universității Ovidius a fost gazda unei întâlniri dintre oameni de specialitate din domeniul energiei termice. Au fost prezenți reprezentanți atât din tară cât și din străinătate.
Tema a constat în tragerea unui semnal de alarmă pentru toată lumea, de la reprezentanții instituțiilor statului până la consumatorul de rând. Mesajul a fost transmis cât se poate de concis și adaptat posibilităților de pricepere a omului care nu este din domeniu.
Sesiunea de discuții s-a încheiat cu prezentarea unor soluții viabile, nu doar pe termen scurt și cu acoperirea nevoilor individuale ci cu efecte pozitive atât pe termen scurt cât și pe termen lung atât pentru individ cât și pentru mediu.
Concluzia a fost că alegerile trebuiesc făcute din poziția de cetățean care își cunoaște drepturile, după analize temeinice ale diferitelor oferte și cu grijă față de mediu pentru a le putea asigura un viitor sănătos copiilor noștrii.
Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Zarif Armanbet

Cele mai Accesate Articole