Șanse pentru o carieră frumoasă

Prezentări de modă, shooting-uri foto și cursuri  de modeling. Toate aceste activități încep a fi cât mai plăcute de copiii din ziua de astăzi. Modelingul începe să devină una dintre cele mai căutate cariere pentru prichindeii de orice vârstă. Constanța nu duce lipsă de astfel de activități, ba din contră, îi cunoaștem astăzi pe câțiva dintre copiii care au îmbrățișat cu succes această “meserie”.

O carieră în modeling. Aceasta este dorința de pe buzele tuturor copiilor determinați să ajungă pe cele mai mari podiumuri ale lumii. Premiile? Floare la ureche, pentru copiii determinați să câștige.
Bianca și David nu sunt colegi doar pe băncile școlii, ci și pe podium. Deși aflați la o vârstă fragedă, au deja în palmares numeroase prezentări de modă și premii la competițiile de profil.
Un început timpuriu în modeling poate însemna și mai mult timp în branșă. Majoritatea copiilor au parte de o primă experiența pe catwalk, încă de la vârsta de 5-6 ani.
Deși aspectul fizic este principalul criteriu de selecție pentru această profesie, copilului îi trebuie ceva mai mult decât atât pentru a fi un bun fotomodel sau manechin. Temperamentul și personalitatea asociate aspectului reprezintă cheia succesului într-un astfel de business.
Experiența de model poate contribui la dezvoltarea abilităților sociale și la creșterea stimei de sine la copii.
Copii capătă mai multă încredere în sine, devin mai responsabili și cel mai important, beneficiază  de niște amintiri pe cinste!
Reporter: Alexandra Panait ; Imagine: Zarif Armanbet

Cele mai Accesate Articole