Google Atelierul Digital – Universitatea Ovidius Constanța

În România, Google a lansat programul național Atelierul Digital  în anul 2016 pentru a ajuta studenții și antreprenorii să își găsească un loc de muncă, să avanseze în carieră sau să își dezvolte afacerea prin dobândirea de competențe digitale. Universitatea Ovidius oferă de un an de zile această oportunitate pentru mediul constănțean.

Domnul lect. univ. dr. Costin Sorici printre multe proiecte susține și Google Atelierul Digital. Lansat în România din anul 2016, a fost adus la Universitatea Ovidius în cursul anului trecut. Cu ocazia împlinirii a un an de la existență a fost organizată o întâlnire între reprezentanții Google România, reprezentanți ai universității Ovidius respectiv domnul lect. univ. dr. Costin Sorici și studenți care oferă consultanță iar invitatul special a fost primarul Constanței, domnul Decebal Făgădău. În cadrul întâlnirii s-a purtat o discuție deschisă despre importanța competențelor digitale.
Programul a prins foarte bine în rândul studenților și nu numai.
În cadrul atelierului un grup de consultanți care au absolvit cursurile avansate ale Atelierului Digital oferă consultanță gratuită.
Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Zarif Armanbet

Cele mai Accesate Articole