Autobuzele etajate pe noua linie estivală „City Tour”

Începând cu data de 16 iunie, autobuzele etajate vor începe să circule pe traseul Gară CFR Constanța – Mamaia. Noua linie va fi deservită de șase autobuze care vor circula cu o frecvență de 25 de minute.

Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța anunță intrarea în funcțiune a liniei estivale “City Tour”. Autobuzele vor circula pe noul traseu: Gară CFR – Piața Far – Poarta 5 – Portul Turistic Tomis – bd. Elisabeta – str. Termele Romane – str. Mircea cel Bătrân – bd. Mamaia, capătul liniei fiind Hotelul Caraiman din Stațiunea Mamaia.
Noua linie va fi deservită de 6 autobuze etajate ce vor avea plecări cu o frecvență de 25 de minute. În intervalul 16 iunie – 30 iunie, programul de funcționare va fi între orele 09:00 – 18:00 iar în intervalul 01 iulie – 31 august, autobuzele vor circula până la orele 22:00.
Pasagerii vor avea posibilitatea întreruperii traseului turistic, pentru vizitarea obiectivelor de interes, pe principiul Hop On / Hop Off. Aceștia pot continua călătoria cu un alt autobuz etajat, din oricare staţie, în prețul biletului achitat inițial. Autobuzele City Tour includ în ruta lor 100 de obiective turistice importante din orașul Constanța și din stațiunea Mamaia. Prețul unei călătorii cu acest autobuz este de 3 lei, iar biletele cu valabilitatea de o zi au prețul de 5 lei. Acestea pot fi achiziționate de la chioșcurile RATC sau direct de la conducătorii autobuzelor etajate.
Redactor: Zarif Armanbet

Cele mai Accesate Articole