Percheziții în mai multe județe din țară

O serie de percheziții au avut loc în mai multe județe ale țării, printre care și Constanța, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare de bani.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, au efectuat în cursul zilei de 14 iunie, opt percheziţii domiciliare, în judeţele Ialomița, Constanța, Ilfov, Giurgiu şi Iași.
Activitățile se desfășoară în cadrul unui dosar penal, aflat în instrumentarea Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Călărași, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de evaziune fiscală şi spălare de bani.
Prejudiciul cauzat bugetului de stat este de aproximativ 550.000 de lei, iar suma supusă procesului de spălare a banilor este estimată la 3.000.000 de lei. Polițiștii vor pune în aplicare 5 mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.
Redactor: Sondra Sandu

Cele mai Accesate Articole