Distrigaz Sud Rețele anunță sistarea parțială a alimentării cu gaze naturale în orașul Năvodari

Distrigaz Sud Rețele anunță sistarea parțială a alimentării cu gaze naturale în orașul Năvodari, vineri,  22 Iunie, în intervalul orar 10:00 – 15:00. Operatorul va efectua lucrări de modernizare a rețelei de distribuție.

Operatorul Distrigaz Sud Rețele va efectua în cursul zilei de vineri, 22 Iunie, în localitatea Năvodari, lucrări programate a rețelei de distribuție la consumatorii casnici și non-casnici pentru creșterea gradului de siguranță și continuitate în alimentarea cu gaze naturale. Operațiunile vor afecta consumatorii de pe străzile Constanța, Tașaul și Nuferilor, în intervalul orar 10:00 – 15:00.
Clienții pot apela la serviciul de call-center Apeluri de Urgență al Distrigaz Sud Rețele la numărul unic 021 9281. Operatorul își cere scuze pentru inconveniențele create clienților și le mulțumește  pentru înțelegere.
Sursa: http://www.tvlitoral.ro/distrigaz-sud-retele-anunta-sistarea-partiala-a-alimentarii-cu-gaze-naturale-in-orasul-navodari/
Articolul Distrigaz Sud Rețele anunță sistarea parțială a alimentării cu gaze naturale în orașul Năvodari apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole