Un nou sezon de distracție la Eforie Aqua Park

Aqua Park din Eforie Nord și-a redeschis porțile pentru încă un sezon plin de distracție, adrenalină și multe surprize. Cei care vor sa se bucure de apă, soare și buna dispoziție sunt așteptați în fiecare zi în cadrul celui mai modern parc acvatic de la malul marii.

Aqua Park din Eforie Nord a dat startul la distractii. Sambata, 23 iunie a avut loc deschiderea sezonului 2018. Organizatorii i-au bucurat pe cei care au luat parte la eveniment cu numeroase surprize. Printre invitatii la distractie s-au numarat si 21 de copii, cu posibilități materiale reduse. Ei s-au aflat pentru prima data pe litoral prin programul de responsabilitate socială ,,Prima zi la mare,, desfășurat de touroperatorul Paralela 45. Timp de 4 zile, micuții aflați în grija Organizației Umanitare Concordia, s-au bucurat de plajă, mare și numeroase activități pe litoral.
Cu multa emotie in glas dar si cu nespusa bucurie copii au povestit despre prima intalnire cu apa marii si nisipul fierbinte.
Cei mici s-au bucurat de jocuri si concursuri sustinute de animatorii parcului acvatic, au avut parte de momente de iluzionism, dar si de muzica solistilor preferati, Deea si Dinu Maxer. Copii au cantat, au dansat și s-au distrat pe cinste.
Eforie Aqua Park este unul dintre cele mai moderne parcuri acvatice din România. Aici clienții se pot bucura de soare, de piscina și chiar înota cu peștii.
Eforie Aqua Park este deschis zilnic în intervalul orar 9-18 și poate fi gasit în Stațiunea Eforie Nord, aleea Belona, nr.16, intre plaja Belona, Hotelul Europa și lacul Belona.
Reporter: Cristina Niță ; Imagine: Zarif Armanbet

Cele mai Accesate Articole