RAJA activează Comandamentul de Urgență

În urma avertizărilor meteorologice de vreme rea, S.C. RAJA S.A. activează Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă, în data de 27 iunie. Manifestările prognozate vor avea caracter torențial , cantitățile de apă depășind 20-30 l/mp și izolat 40-50 l/mp.

În urma avertizărilor meteorologice de vreme rea, S.C. RAJA S.A. ia măsuri pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor care pot apărea în funcționarea sistemelor operate în data de 27 iunie, în intervalul orar 03.00 – 23.00.
La nivelul Comandamentului, au fost constituite zeci de echipe de intervenţie, dotate cu utilajele necesare, care vor asigura permanenţa în toată această perioadă.
S.C. RAJA S.A. informează toţi abonaţii că se vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă şi de canalizare la parametrii optimi. Totodată, se face apel către consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon: 0241.924.
Redactor: Mihaela Țânțaru

Cele mai Accesate Articole