Ziua Internațională Antidrog

26 iunie, marchează în fiecare an, Ziua Internaţională Împotriva Consumului şi Traficului Ilicit de Droguri. Cu această ocazie Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Constanța a organizat o serie de activități la care au participat reprezentanți ai autorităților locale, instituțiilor publice și organizațiilor neguvernamentale constănțene.

Pentru a marca Ziua internațională împotriva abuzului de stupefiante și a traficului ilicit, Organizația Națiunilor Unite cheamă toate țările să avanseze serviciile de prevenire și tratament, să asigure accesul la medicamente controlate și să prevină abuzurile.
Tema Oficiului ONU pentru Droguri și Criminalitate de anul acesta are ca mesaj: „Întâi ASCULTĂ! Ascultându-i pe copii şi tineri, realizezi un prim pas pentru a-i creşte sănătos şi în siguranţă”.
La nivelul județului Constanța, Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog a organizat o serie de activități în Parcul Tăbăcăriei din orașul Constanța . Evenimentul s-a încheiat cu activitatea de promovare a modalităţilor sănătoase de petrecere a timpului liber, ca alternativă la consumul de droguri.
Redactor: Denisa Albu

Cele mai Accesate Articole