Încep controalele pe litoral

”Comandamentul Sezon Estival 2018” a fost lansat la Constanța de Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor. Prin derularea de activități specifice, Comandamentul contribuie la protejarea sănătății publice.

În perioada 25 iunie – 02 septembrie 2018, echipe de inspectori sanitari veterinari şi pentru siguranţa alimentelor vor verifica modul în care sunt respectate condiţiile sanitar-veterinare şi pentru siguranţa alimentelor.
Inspectorii A.N.S.V.S.A. vor acţiona în mai multe zone de interes turistic: Năvodari, Mamaia, Eforie, Costineşti, Mangalia și Vama Veche.
Tipurile de unităţi vizate sunt: pensiunile turistice, cantinele taberelor şcolare, depozitele și magazinele alimentare, laboratoarele de cofetărie şi patiserie, beach-baruri, restaurantele şi alte unităţi de alimentaţie publică, în care se prepară şi se servesc alimente.
Inspectorii A.N.S.V.S.A  îşi vor desfăşura activitatea conform unui program prestabilit și vor verifica sesizările primite din partea cetăţenilor la numerele de telefon 0800.826.787 și 0786/577007. Informații utile și recomandări pot fi obținute la adresa de internet www.constanta.dsvsa.ro.
Info consumatori:
0800.826.787 – A.N.S.V.S.A., apel gratuit
0786/577007 – Comandamentul Sezon Estival, D.S.V.S.A. Constanţa

Comandament Sezon Estival

Cele mai Accesate Articole