Litoral în siguranță!

Prima serie de 173 de polițiști  delegați din teritoriu vor activa suplimentar în stațiunile de pe litoral, în perioada 28 iunie – 3 septembrie. Oamenii legii acționează pentru liniștea și siguranța turiștilor.

406 polițiști sunt la datorie în fiecare zi pentru siguranța cetățenilor. Oamenii legii acționează în zona stațiunilor de pe litoral, pentru prevenirea faptelor antisociale, protejarea drepturilor și a bunurilor celor care aleg să își petreacă vacanța la malul mării.
În această perioadă, vor fi derulate mai multe campanii pentru informarea turiştilor cu privire la prevenirea furturilor din camerele de hotel, autoturisme, de pe plajă, a dispariţiilor de minori şi a prevenirii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice.
În toate locurile de cazare din stațiuni au fost afişate materiale preventive, iar turiştilor le-au fost distribuite pliante şi brăţări informative.
O atenţie deosebită este acordată şi taberelor şcolare existente în staţiunile de pe litoral. Aici se vor derula mai multe campanii de prevenire în rândul elevilor.
Redactor: Denisa Albu

Cele mai Accesate Articole