Trenurile Soarelui

Litoralul românesc și Delta Dunării sunt destinațiile de vacanță preferate de turiști, în această perioadă. CFR pune la dispoziția călătorilor ”Trenurile Soarelui” care vor asigura până în data de 9 septembrie legături zilnice directe între aceste locații și restul țării.

În acest sezon estival, 42 de trenuri de călători vor face legătura între Delta Dunării și litoralul românesc cu toate regiunile țării. Șaisprezece trenuri directe vor avea ca destinație Constanța și Mangalia, iar alte șaptesprezece vor pleca zilnic din București spre cele două orașe, din care doar șapte vor ajunge la Mangalia.
Pasagerii care vor alege Trenurile Litoral vor parcurge distanța dintre Constanța și Capitală în aproximativ două ore, acestea circulând fără opriri intermediare. Turiștii aflați pe Litoralul românesc se vor putea deplasa între stațiuni cu trenurile InterRegio.
Destinațiile din Delta Dunării vor fi mai accesibile vizitatorilor datorită circulației zilnice a unui tren direct InterRegio pe ruta București – Tulcea.
O serie de servicii gratuite de asistență vor facilita deplasarea cu trenul spre și dinspre Litoral a persoanelor cu dizabilități motorii. Gratuitățile sunt oferite în urma completării, cu minimum 48 de ore înainte de plecare, a unui formular disponibil online sau la casele de bilete.
Redactor: Mihaela Țânțaru

Cele mai Accesate Articole