Schimbări în fotbalul constănțean

Schimbări pe bandă rulantă în sportul constănțean. Echipa SSC FARUL s-a despărtit de antrenorul Petre Grigoraș, iar Ciprian Marica a câștigat licitația privind semnele identitare ale echipei . Situația a fost primită cu furie de către galerie.

Suporter Spirit Club Farul Constanţa este o echipă de fotbal înfiinţată în vara anului 2016, și se dorește a fi o continuitate a tradiţie fotbalului românesc, F.C. Farul Constanţa. Clubul este deținut în totalitate de suporteri, care susțin prin bugetul alocat, echipele sportive de seniori si juniori precum și diferite acțiuni comunitare.
Echipa  a ajuns zilele trecute,  la un acord de despărţire  cu antrenorul principal Petre Grigoraş, cel care a pregătit-o în ultimul sezon, în care s-a reuşit promovarea în Liga 2. Rezilierea s-a făcut şi cu antrenorul secund Marian Dinu, în timp ce, Ion Barbu şi Gică Mina, din staful tehnic, rămân să conducă echipa.
Încă de la înființare, echipa și-a dorit  recuperarea palmaresului, a siglei şi a emblemei F.C. Farul, însă cel care a reușit să câștige licitația a fost Ciprian Marica. Vestea nu a fost însă bine primită de către reprezentanţii echipei suporterilor SSC Farul Constanţa. Aceştia anunţă că vor contesta licitaţia şi vor face plângere penală pe numele organizatorului licitaţiei, care e acuzat că a schimbat regulile din mers, de mai multe ori, pentru a-l favoriza pe fostul internațional .
Prin urmare, în prezent există două branduri FC Farul în fotbalul românesc, cumpărat de Marica, şi SSC Farul – echipă susținută de către suporteri şi finanţată de Primăria Constanţa.
Redactor: Alexandra Panait

Cele mai Accesate Articole