Cei mai importanți reprezentanți ai AOR au fost prezenți într-o ședință de lucru la Primăria Năvodari

Cei mai importanți reprezentanți ai Asociației Orașelor din România au fost prezenți într-o ședință de lucru la Primăria Năvodari. Discuțiile au fost purtate de edilul, Florin Chelaru. Acesta le-a vorbit oaspeților despre proiectele implementate sau în curs de desfășurare la nivelul orașului Năvodari.

Săptămâna de lucru la primăria Năvodari a debutat cu schimbul de experiență dintre edilul orașului, Florin Chelaru și 18 omologi ai săi din țară.
În contextul întrunirii consiliului director din cadrul AOR desfășurată în Mamaia Nord Năvodari, în agenda de lucru a fost trecută și o întrevedere cu oficialitățile administrației din Năvodari. Printre participanți s-au numărat  președintele AOR , Madalin-Ady Teodosescu și vicepreședintele acestui organism, Adrian Ovidiu Teban.
Vizita de lucru la Năvodari s-a încheiat cu o trecere în revistă a tuturor realizărilor de până acum. Mai apoi, participanții la întrunire au fost invitați să viziteze obiectivele discutate.
Sursa: http://www.tvlitoral.ro/reprezentanti-ai-aor-prezenti-la-navodari/
Articolul Cei mai importanți reprezentanți ai AOR au fost prezenți într-o ședință de lucru la Primăria Năvodari apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole