Cars&Coffe România, o reușită pentru toți

Cel mai mare eveniment dedicat mașinilor exclusiviste „Cars&Coffe România, Onelife Rally” a adunat la Mamaia peste 100 de masini din toate colțurile lumii. Este pentru prima dată în România când o astfel de cursă cronometrată aduce laolaltă un număr atât de mare de mașini de acest tip.

„Cars&Coffe România, Onelife Rally” este prima ediție a unui circuit auto internațional desfățurat la Mamaia „From Venice to Mamaia with love!”.  Prin anvergura sa, prin faptul că a strâns la un loc aproape 80 de milionari ai Europei, mulți dintre ei sosiți pentru prima dată la malul Mării Negre ne permite să vorbim despre un capital important de imagine adus țării noastre.
Participanții la eveniment au fost încântați de organizarea și desfășurarea întregului circuitul auto. Ei au ales să-și prelungească șederea, cu mențiunea că vor să revină la Mamaia cu prima ocazie.
Sâmbătă, în cadrul aceluiași eveniment,  au fost înmânate trofeele onorifice ale circuitului de către Dragoș Chițulescu, reprezentant Cars&Coffe România.
2018 este o rampă de lansare spre o serie lungă de evenimente din ce în ce mai complexe și cu potențial uriaș de entertainment atât pentru participanți cât și pentru spectatori. La final de eveniment, putem spune că circuitul, Cars&Coffe România a fost o reușită pentru noi toti.
Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Zarif Armanbet

Cele mai Accesate Articole